Klinikken

KLINIKKEN

Behandlingen foregår i min klinik i Aarup, der indeholder både venteværelse, toilet, behandlerrum mm.

 

I min klinik lægger jeg vægt på at have god tid til dig. Jeg sætter altid rigelig tid af til dig, så næste klient ikke står og venter utålmodigt. Du får tid til at komme op fra briksen, få dit tøj på igen, og måske drikke et glas koldt vand. Det giver også mig tid til, at sige ordentligt velkommen og farvel igen til dig. Hos mig får du også den massage, du betaler for, så hvis du bestiller 45 minutter, får du også 45 minutter på briksen.

 

Jeg starter altid med en kort snak om, hvad dit problem eller problemer er, så jeg ved hvilken behandling, du har brug for.

Hos mig forsøger vi sammen, at komme med mulige forklaringer på dine problemer. Herefter er det nemmere at afhjælpe og forebygge, så skaden/spændingerne ikke kommer igen med det samme.

 

Jeg arbejder med fysiurgisk massage, som betyder, at jeg på baggrund af anatomisk og fysiologisk indsigt masserer i dybden med et moderat tryk, så musklerne blødgøres, afspændes og strækkes. Denne proces gør, at blodgennemstrømningen i vævet stimuleres og øges, hvorved de ophobede affaldsstoffer transporteres væk fra musklerne, og spændingerne fortager sig, Det kan være at én gang massage er nok, men ofte vil det kræve 3-5 behandlinger, afhængig af hvor slemt udgangspunktet er.

 

Det er helt almindeligt, at massagen kan give en vis ømhed 1-2 døgn efter en behandling, hvis man ikke er vandt til at få massage.

 

Overordnet set skal massage være en god og behagelig oplevelse. Jeg plejer at sige til mine klienter, at det skal gøre ondt på en god måde.

GODT AT VIDE

Jeg er medlem af BFM - Brancheforeningen for Fysiurgisk massage. Det er DIN garanti for anerkendt uddannelse. Klinikken er ansvarsforsikret gennem BFM.

 

Mandag, tirsdag, torsdag: 8.30-17.00

Onsdag: 15.00-19.00

Fredag: 8.30-16.00

Hver 2. lørdag: 10.00-13.00

ÅBNINGSTIDER

TILBUD

Massage af krop eller ben for kun kr. 300,-

 

Tilbuddet gælder for første behandling til nye klienter. Du får 45 minutters massage.

 

Husk at medbringe lagen og håndklæde.

 

GAVEKORT

Forkæl dem du holder af med et gavekort til massage. Så kan de få gjort noget ved de ømme muskler.

 

© 2016 Helseklinikken Aarup. All Rights Reserved. Bredgade 24. 5560 Aarup. Telefon.: 40 44 29 30.