Klinikken

© 2016 Helseklinikken Aarup. Paarupvej 15, 5210 Odense NV. Telefon.: 40 44 29 30.

Klinikken er flyttet til Sundhedshuset i Paarup. Det er et fantastisk sted med en masse forskellige behandlere (kiropraktik, fysioterapi, kranialsakralterapi, zoneterapi, kosmetolog, psykoterapi og meget mere). Adressen er Paarupvej 15, 5210 Odense NV. Det tager kun 20 minutter fra Aarup, og er absolut turen værd. Du kan læse mere om Sundhedshuset 


Jeg starter altid med en kort snak om, hvad dit problem eller problemer er, så jeg ved hvilken behandling, du har brug for.

Hos mig forsøger vi sammen, at komme med mulige forklaringer på dine problemer. Herefter er det nemmere at afhjælpe og forebygge, så skaden/spændingerne ikke kommer igen med det samme.


Jeg arbejder med fysiurgisk massage, som betyder, at jeg på baggrund af anatomisk og fysiologisk indsigt masserer i dybden med et moderat tryk, så musklerne blødgøres, afspændes og strækkes. Denne proces gør, at blodgennemstrømningen i vævet stimuleres og øges, hvorved de ophobede affaldsstoffer transporteres væk fra musklerne, og spændingerne fortager sig, Det kan være at én gang massage er nok, men ofte vil det kræve 3-5 behandlinger, afhængig af hvor slemt udgangspunktet er.


Det er helt almindeligt, at massagen kan give en vis ømhed 1-2 døgn efter en behandling, hvis man ikke er vandt til at få massage.


Overordnet set skal massage være en god og behagelig oplevelse. Jeg plejer at sige til mine klienter, at det skal gøre ondt på en god måde.

KLINIKKEN

Jeg er medlem af BFM - Brancheforeningen for Fysiurgisk massage. Det er DIN garanti for anerkendt uddannelse. Klinikken er ansvarsforsikret gennem BFM.


GODT AT VIDE

ÅBNINGSTIDER

Hverdage fra kl. 9-16.


Der er mulighed for special-aftaler, hvis du har behov for en sen tid. Ring/sms for at aftale nærmere.


TILBUD 60 min./400 kr.

Tilbuddet gælder for første behandling til nye klienter.


Husk at medbringe lagen og håndklæde.


GAVEKORT

Forkæl dem du holder af med et gavekort til massage. Så kan de få gjort noget ved de ømme muskler.