Om mig

LEDER DU EFTER EN DYGTIG MASSØR?

Jeg hedder Susi Marie Lassen, og jeg er lægeeksamineret massør.

 

Jeg gør mit bedste for at hjælpe DIG, uanset om du har behov for dybdegående massage, der fjerner spændinger, eller du har en arbejdsrelateret skade, en sportsskade eller du bare trænger til at blive forkælet med en god gang velværemassage. DU er i centrum for mig.

 

Som person er jeg engageret, tålmodig og lidt stædig. Jeg sætter mig mål, og glædes over at se resultater. Jeg stræber altid efter at yde en indsats, der er med til at gøre en afgørende forskel og skabe resultater. Jeg er lyttende, social og omsorgsfuld, og får min energi af mine klienters tilfredshed. Jeg nyder at give dem det pusterum, som deres krop og psyke kan have brug for.

 

Mit ønske er at fortsætte med at benytte og udvikle mine evner til at hjælpe mine klienter på den bedste og mest hensigtsmæssige måde.

UDDANNELSE

GODT AT VIDE

Jeg er medlem af BFM - Brancheforeningen for Fysiurgisk massage. Det er DIN garanti for anerkendt uddannelse. Klinikken er ansvarsforsikret gennem BFM.

 

- Jeg er uddannet Lægeeksamineret massør hos Idrætsklinikkens Kursuscenter i Odense.

 

- Jeg har bestået 2. modul af massør-uddannelsen, der bla. omhandler skadesbehandling.

 

- Jeg er på vej mod at blive Registreret alternativ behandler (RAB), og er nu ved at læse Anatomi og fyiologi, der er en del af uddannelsen.

 

- Jeg læser fra 2016-2019 til akupunktør hos Odense Zonecollege ZCD i Odense.

 

- Jeg er meget interesseret i menneskets trivsel og sundhed, og har udover ovennævnte uddannelse også læst Professionsbachelor i ernæring og sundhed.

ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 8.30 – 17.00

Lørdag - søndag: Lukket

TILBUD

Massage af krop eller ben for kun kr. 250,-

 

Tilbuddet gælder for første behandling til nye klienter. Du får 45 minutters massage.

 

Husk at medbringe lagen og håndklæde.

 

GAVEKORT

Forkæl dem du holder af med et gavekort til massage. Så kan de få gjort noget ved de ømme muskler - og det er MEGET bedre end sokker og underbukser!

 

© 2016 Helseklinikken Aarup. All Rights Reserved. Powered by Helseklinikken Aarup. Created by Susi Marie Lassen.